O nama

NASTANAK I RAZVOJ:

Firma GM CONVERTING osnovana je 2005. godine. Bavi se proizvodnjom mašina za flekso industriju i nosećih konstrukcija za mašine (ekstrudere). Radimo demontažu, reparaciju, montažu i servis mašina.
Firma GM CONVERTING je dominantno izvozno orjentisana. Radimo za renomirane nemačke kompanije –vodeće, u tom programu, u svetu. Radimo i za naše firme, prisutni smo u regionu, ali i u celom svetu. Radili smo, odnosno montirali naše proizvode, u Americi, Brazilu, Rusiji, Kazahstanu, Turskoj, Saudiskoj Arabiji, Iranu, kao i svim zemljama EU: Nemačkoj, Engleskoj, Španiji, Portugalu, Francuskoj, Belgiji, Poljskoj, itd…

PREDUZEĆE DANAS:

GM CONVERTING je porodična firma. Imamo 20 zaposlenih. Razvijamo se korak po korak, imali smo znatnih ulaganja u opremu, posedujemo i CNC mašinu za sečenje materijala, testere za sečenje kao i mašine za obradu metala. Investicije u prostor i opremu su bile neophodne da bi cenom i kvalitetom mogli i dalje da pariramo na zapadnom tržištu. Imamo visoko kvalifikovan tim ljudi, dobro smo opremljeni i mobilni. Naša prednost su male serije, manji poslovi, obavljeni brzo, kvalitetno i na vreme. Nama su takvi kupci veoma zanimljivi, jer mnogi neće male serije da rade. Naše konstrukcije su specifične i namenske za određene prostore.
Mi smo dobavljači CERN-a –evropske organizacije za nuklearna istraživanja koja je smeštena u okolini Ženeve.